pátek 29. března 2013

Jarní deprese

*Ach jo*. Dnes je přesně jeden z těch dnů, kdy mám chuť se vším praštit, všechno vyházet a začít nanovo. Většinou tyhle stavy provází pořádný jarní úklid, kdy to odnese pár zbytečných papírů, starých časopisů, několika starých oblečků a kosmetika s prošlou lhůtou spotřeby.  No, tohle by nebylo až tak zlé, až na to, že zbavit se starých věcí je strašně jednoduché, ale pořídit si nové už tak snadné není. A to po sté začínání nanovo mě už taky nebaví. Pořád mám chuť něco ve svém životě předělat, ať už se to týče oblékání, pokojíčku, nebo prostě snahou dát se zase trochu dohromady a začít ten život žít konečně naplno. Možná, že je to tím počasím, že mi chybí sluníčko, a proto tady jen tak nesmyslně lamentuji, nebo už jsem prostě taková. Fakt, že stále nemám žádné čtenáře, mi na náladě moc nepřidává, a stále se mi nedaří odpíchnout ze dna. Je něco, co Vám tady chybí? Co by Vás zajímalo? Já se jen tak nevzdám, časem sem přibude pár dalších článků, a snad se tu někomu konečně zalíbí. 



Abych si trochu spravila náladu, objednala jsem tyto krásné intergalaktické náušnice od votočářky Parapluie která náušnice vyrábí sama a můžete si nechat vytvořit náušnice i  se svým vlastním oblíbeným tématem. Poslední dobou ale všude frčí tenhle motiv, takže já mám vesmírně jasno!

Taky občas máte tyhle "jarní" deprese? Odnáší to u Vás úklid, nebo něco jiného? A co tyhle galaktické doplňky a hadříky, oslovily Vás?

Carrie 

4 komentáře:

  1. Napsala si to úplně přesně, zbavit se straých věcí je tak jednoduché, ale získat nové to už jde těžko, hlavně sehnat na to ty peníze, to je nejhorší:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přesně o tom to celé je :-( Všechno se točí jenom kolem peněz.

      Vymazat
  2. Máš novou čtenářku a opravdu povedený blog. Se svou depresí můžeš přijít bojovat ke mě, s jarním úklidem jsem totiž ještě nezačala a věř že by to neskončilo u pár časopisů ale u hromady pytlů odpadků. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Káťo, jsi hodná. :) Neříkej dvakrát, poslední dobou jsem na úklid pes! Zvlášť, když se musím učit, nebo mám jiné nepříjemné povinnosti ;)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.