sobota 27. dubna 2013

Beauty boxy

S blížícím se koncem měsíce se blíží i doba rozesílání vždy tak dlouho očekávaných beauty boxů. Jak už jistě víte, v březnu jsem si objednala SenzaBox rovnou na tři měsíce dopředu. Nedalo mi to a chtěla jsem vyzkoušet i dubnový Ladybox. Zaujalo mě, že lze poslat Ladybox přes Zásilkovnu k nám do města a k tomu navíc ušetřit i nějakou kačku - 279,- za produkty často mnohem dražší hodnoty, je nádhera. Navíc na facebookových stránkách dopředu avizovali umístění plného produktu dekorativní kosmetiky od britské značky MeMeMe, kterou jsem si hned očíhla a nechala se jejími atraktivními obaly lehce zlákat. Nevím, jak budu krabičkám v budoucnu odolávat, nemohu je přece objednávat do konce života. :-) 

A tak se po menší pauze můžete již během tohoto víkendu těšit hned na dva nové články, kde vám odhalím tajemný obsah dubnových krabiček krásy. Nakonec vám i prozradím, který boxík u mě tentokrát získal pomyslnou zlatou medaili!

Carrie 

6 komentářů:

  1. to jsem zvědavá, já jsem žádnej ještě nevyzkoušela :) musim to napravit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, možná se vyplatí někdy investovat víc do oblíbeného a osvědčeného produktu :) Ale ty krabičky jsou vážně moc roztomilý :)

      Vymazat
  2. Těším se na porovnání :) Ačkoiv já ani jeden z boxů nemám, ignoruji je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono možná lepší, pořád toužím po nějakém dražším produktu, a klidně bych ho mohla za cenu dvou krabiček mít. Ale líbí se mi ta rozmanitost :D

      Vymazat
  3. o dubnovým ladyboxu už jsem četla :) a musím říct že kdybych ho odebírala jsem nadšená, ale hodně přemýšlím nad senza boxem :)) tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladybox má jednu skvělou možnost a to, že se dá odebírat i zpětně, moc se mi líbil obsah březnové krabičky a hodí se mi jako dárek :) Senzabox se tentokrát také moc povedl, ale člověk nikdy neví, pokaždé je to jiné, a ne vždy se člověku trefí do vkusu ;)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.