neděle 28. dubna 2013

Ladybox duben 2013


Krásný nedělní večer všem.

Slíbila jsem, že se mé nové příspěvky budou týkat kosmetických krabiček krásy a zde vám přináším recenzi na první z nich. Abych to vzala hezky popořadě, jako první jsem dostala i otevřela Ladybox. Byla jsem naprosto spokojená s možností odběr přes výdejní místo Zásilkovny. Balíček dorazil do obchodu už ve středu, ale vyzvedla jsem si ho až v pátek po příjezdu ze školy. 

Jak už jsem se zmínila v předchozím článku, Ladybox jsem objednávala poprvé. Nejen, že mě uchvátilo březnové vydání s laky Llamasqua, neodolala jsem ani značkám/produktům, které na svých stránkách Ladybox pro dubnové vydání avizoval. Ačkoli je pravda, že není snadné se pokaždé trefit všem do vkusu, a krabička se měsíc od měsíce liší, mě rozhodně nezklamalo ani toto vydání, vlastně naopak, jsem příjemně překvapená a koupi rozhodně nelituji, a snad dám Ladyboxu šanci i příště.

A teď tedy k samotnému balíčku.




Miluji růžovou a tímto děkuji Ladyboxu, že se mi takhle trefil do vkusu! Krabička je jednoduchá, pevná, a perfektně se hodí do mého pokojíčku, nebojím se, že bych pro ní nenašla využití. Na obrázku vedle vykukuje nádherná obálka, která byla tak krásně a precizně zapečetěna, že mi bylo líto jí otevřít :)
Obálka prozrazuje obsah krabičky, a tentokrát nabízí k vyzkoušení veganskou kosmetiku, tělový peeling, pleťový krém, funky sprchový gel a dekorativní kosmetiku hodnou řecké Bohyně. Jste zvědaví? :)


Produktem, který mi padl do oka jako první, byl sprchový gel od značky Anatomicals (již jste mohli o této značce slyšet z březnové vydání konkurenčního SenzaBoxu). Sprchový gel má praktickou pumpičku, a jak jinak než dokonalý, nezaměnitelný obal. Jeho název vypovídá o jeho barvě, je opravdu krvavý a má velmi specifickou vůni, jak napovídá složení, vůně je směsicí citronu, aloe vera, peprmintového oleje atd.  Na zadní straně se také dozvíte, že tento sprchový gel je vůbec prvním produktem této značky. (Po spotřebování nezapomeňte obal recyklovat, nebo si vás Recykloman najde! :D) 


Dalšími dvěma produkty, které nám v Ladyboxu připravili, je veganská vlasová kosmetika značky Kissmyface z USA - šampon a kondicionér - v cestovním balení (29 ml). O této značce narozdíl od Anatomicals slyším poprvé, a doufám, že ne naposledy. Přírodní kosmetice rozhodně fandím, i když teprve lehce prozkoumávám její taje :) Na cestování tyto dva prcky rozhodně využiji a snad vám o nich časem i napíšu. Šampon je vhodný pro všechny typy vlasů a každodenní použití. Cena plného balení (325 ml) je v Ladyobchodě 199 Kč, což podle mne není vůbec špatné! 



Dále mám šanci vyzkoušet Sprchový peelingový masážní gel proti celulitidě od Eveline, který díky obsaženým mikrokrystalům slibuje odstranění odumřelých buněk, a kofeinu, který "stimuluje proces spalování tukové tkáně." Ani tento gel mě rozhodně neurazil. Některým sice vadí, že se tato značka v Ladyboxu opakuje, ale mě se přípravky tohoto druhu v koupelně rozhodně neztratí. I když těmto produktům moc nevěřím, patřím mezi ty, který si viditelný účinek tajně přisuzují a hned mám ze sebe lepší pocit! Máte to taky tak? 


Dostávám se zřejmě k tomu nejdůležitějšímu, personalizovanému produktu a hlavně k zástupci dekorativní kosmetiky - dlouhotrvající rtěnce od MeMeMe v odstínu Elektra. Zde to není až tak vidět, ale je to ten nejkřiklavější odstín růžové, co jsem kdy viděla. Nechci jí ale hned odsuzovat, hned až jí vyzkouším, vám o ní blíže poreferuji, momentálně mám tak suché a popraskané rty, že by to nebyl příliš pěkný pohled. Přiložila jsem i obrázek druhé možné varianty - rtěnku v odstínu Selene, které dostaly odběratelky, které ve svém úvodním dotazníku uvedly, že si rty líčí přirozeně. Která se líbí vám? 

 

Pokud jste vydržely až sem, mám pro vás dobrou (nebo špatnou?) zprávu - blížíme se ke konci, kde vám představím poslední produkt z krabičky. Jedná se o multiregenerační krém od značky Swisso Logical. Obsahuje bambucké máslo pro zintenzivnění noční péči.
Je ho pouze 5 ml, což mě teda mrzí, za plné balení chtějí už větší ranec, jejich noční/denní/multiregenerační krémy se pohybují v cenové relaci od 830 - 960 Kč. V Ladyboxu nám však chtěli ušetřit nějakou tu korunu a dostali jsme jako pozornost rovnou 30% slevu při každém nákupu této exkluzivní švýcarské značky. Bohužel nemohu slíbit, že bych z tak malého balení vypozorovala nějaké blahodárné účinky, můžu maximálně posoudit, zda mi jako atopikovi vůbec sedí a nijak nedráždí. A to vám povím časem ráda, pokud o to bude mít někdo se stejnými problémy zájem.


To je k dubnovému vydání již vše, pokud byste měli nějaké otázky k produktům, ráda vám je zodpovím, popřípadě pro vás konkrétní produkty otestuji :) Dubnový Ladybox předčil všechna moje očekávání a jsem moc ráda, že jsem si ho objednala. 
Co na něj říkáte vy? Byly byste s tímto obsahem spokojené?
Děkuji za všechny komentáře a případné otázky, ráda vám na cokoli odpovím.

Krásný zbytek večera!
Carrie 




4 komentáře:

  1. miluju extravagantní líčení, takže za mne Elektra ;)Jinak já boxy neobjednávám, raději si vybírám výrobky, co sama chci. Nové značky chci zkoušet na vlstní pěst a sama si znich vybírat. Nicméně tento box vypadá docela povedeně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na ní moc zvědavá, jak bude vypadat, zatím jsem neměla možnost jí vyzkoušet, ale taky se mi celkem líbí! A máš pravdu - koukala jsem, že máš výborný vkus a spoustu krásných kosmetických vychytávek. Já jsem v oboru zatím začátečník, a tudíž se i díky krabičkám tak trochu seznamuji s tím, co nám kosmetický svět nabízí :) Ale víc se mi líbí koncept výměnných boxů, jak jsi o něm tuhle psala!

      Vymazat
  2. I když mě LB moc nelákají, tohle složení vypadá docela zajímavě a určitě bych pro většinu věci našla využití .. navíc ta krabička je vážně krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, že se toto složení povedlo a mám i takový pocit, po shlédnutí minulých krabiček, že obsah LB je měsíc od měsíce zajímavější :) Krabička je rozhodně dokonalá :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.