středa 3. dubna 2013

Midseason

Na vysoké škole vás potká spoustu tragédií. Zkouškové je jedna z nich. Stejně tak jako se v obchodech v téhle době setkáte s takzvaným "Midseason Sale", může vás na škole potkat neštěstí co si říká midterm. Úmysl takového testování uprostřed semestru není vůbec špatný - u některých předmětů se vám rozdělí učení na dvě části, takže pokud zdoláte úspěšně první část, v samotném zkouškovém vám pak stačí splnit pouze tu druhou část - a jste vysmátí. Pokud ovšem na to celou dobu kašlete, jako já, nečtete si průběžně texty povinné ke každé hodině, a neučíte se alespoň týden dopředu, nahrne se to na vás vše během pár dní. A pak máte přečíst 1000 stran anglických textů (i když velice zajímavých, např. o tom, proč Západ vládne světu), a najít na mapě název některé vesnice v Rusku. Vše dovrší ještě analýza méně známé události z posledních dvou měsíců.





Celá kolekce k vidění zde.


V H&M prý mají kromě zmíněných midseasonních slev tuhle novou, úchvatnou kolekci "Conscious Exclusive" takže jestli dotáhnu všechny momentální zkoušky do zdárného konce, půjdu jí hned do nejbližšího HáeMka vzhledem k ceně kousků alespoň obhlédnout. Není ale vyloučeno, že si neudělám radost nějakým tím kouskem ve slevě.

Již brzy můžete očekávat zase nějaký plnohodnotný článek. 

Carrie 

7 komentářů:

  1. Máš pravdu,tady vypadají naprosto exkluzivně. Koukala jsem na ně ve větším, a trochu mě zklamaly. (http://www.hm.com/cz/conscious-exclusive-ladies#path=1.1&transition=10&duration=500 ) narozdíl od černých fringe dress, wow:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přesně tohle znám... Taky se v průběhu roku flákám, ještě jsem se ani nezačala nic učit a za chvilku je další zkouškový... hrůza :/
    Ta H&M kolekce vypadá úchvatně... Ale asi bych většinu těch věcí neměla kam nosit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, zkouškový je pro mě jako noční můra, a už je to skoro jen za měsíc! :/ Jinak máš pravdu, zaprvé ta cena je opravdu vysoká, a za druhé, plesová sezóna taky už skončila, takže se můžeme alespoň kochat :)

      Vymazat
  3. Já jsem zatím na gymplu, takže nemůžu posuzovat. Ovšem ani na něm není nechávat si vše na poslední chvíli tím nejlepším způsobem učení :D (ale stejně to praktikuji) Kolekce je hezká, ale šetřím do UK :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla na gymplu právě, ale můj přístup k učení je pořád stejný. Jsem neponaučitelná :D Jinak UK ti schvaluji, taky si radši našetřím na nějaký pěkný výlet, a snad i do UK se brzo podívám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.