sobota 13. dubna 2013

MY WISHLIST

MY WISHLIST


Pro dnešek jsem si připravila pouze takový oddechový článeček. Jelikož k nám konečně dorazilo jaro a můj šatník na to není absolutně připraven, plánuji si proto v budoucnu pořídit některý z těchto krasavců na obrázku výše. Neukamenujte mě, prosím, za to, že jsem v módě tak pozadu. Mnozí z vás už doma mají svůj křivák, svojí džínovou košili, kabuki štětec, i BB cream. Ale věřte nebo ne, ke mě tohle všechno dorazilo poněkud později. Takže stručně k jednotlivým produktům:

Svůj křivák (alias Biker jacket) má dnes bezesporu každý. Ale v mojí skříni zatím chybí. Už už ale po něm pokoukávám v obchodech a snad si mezi nimi vyberu i ten svůj.
Džínová košile. Nepochybně stejný problém jako u předchozího - tohle je kousek, po kterým  toužím již dlouho. 
Sluneční brýle. O těchto legendárních Audrey od Celine si mohu nechat jen zdát. Ale po loňském smolném létu, kdy jsem rozbila několik svých oblíbených slunečních brýlí, se rozhodně chystám si nějaké nové pořídit. Přinejmenším aspoň trochu podobné těmto. 
Lehký šátek v nude/camel barvě bude jistě příjemně osvěžujícím doplňkem k dalším kouskům v této barvičce.
Černá kabelka. Kabelek není nikdy dost. A překvapivě jsem zjistila, že stále ještě nemám praktickou kabelku jen čistě v černé barvě. Tahle je konkrétně ze Zary, za nemalé penízky, na internetu se ale dá sehnat její levnější kamarádka, jen s tím rozdílem, že nebude v kůži.
Hnědá crossbody kabelka - oblíbila jsem si tolik maxi kabely do školy, ale na jaře v létě by se taková mini kabelka na občasné vycházky hodila!
"Metallic Toecap" baleríny nejlépe v nude barvě. Už abych je pomalu do léta začala shánět, poněvadž při mé smůle, když za něčím záměrně jdu do obchodů, najednou jako by se po všem slehla zem. Přinejhorším si je někde objednám. 
Černé kotníkové studded shoes. Nejdříve jsem neměla představu, jak by měly mé nové boty na jaro vypadat, ale při spatření těchto jsem měla vybráno. Podle Polyvore by se měli nacházet na prettylittlething.com, pochybuji, že nějaké takové seženu i u nás. 

A teď z jiného soudku, má kosmetická přání pro nadcházející měsíce:

Bioderma Sensibio - Jelikož mám silně citlivou, atopickou pleť, jeví se mi Bioderma jako nejlepší společník. Zatím jsem se stále nerozhoupala k její koupi a hledala jsem spíše levnější varianty, nakonec ale vzhledem k příznivé ceně v jedné z lékáren v Praze o ní začínám dost uvažovat!
BB cream (na obrázku Missha Perfect cover) - pořád se nemohu rozhodnout, kterému BB dám šanci, vzhledem ke specifičnosti mé pleti. Zatím sbírám všemožné poznatky a brzy snad nějaký do mé kosmetické výbavy konečně přibude!
Gelové oční linky + štěteček. Před nedávnem jsem musela oční linky ze svého denního kosmetického rituálu kvůli zhoršujícímu ekzému v okolí očí úplně vysadit. Sluníčko má ale na mou pleť pozitivní dopady, tak doufám, že bude svítit co nejdéle, a dostanu se z nejhoršího ven, a konečně si budu moci koupit tuhle vychytávku. Bude to chtít ale trpělivost - jestli jsem na něco levá, tak je to aplikace očních linek!
Kabuki štětec (na obrázku e.l.f. studio kabuki). Co se týče štětců, do nedávna jsem si vystačila pouze s obyčejným štětcem na pudr z Rossmanu, který je na svou cenu překvapivě příjemný a nepelichá a štětcem na tvářenku (nevím odkud). Co jsem se ale dozvěděla o všech možných štětcích a o kouzlech, které dokážou, rozhodně si v brzké době koupím minimálně tenhle, nebo rovnou celou řadu nových kosmetických štětců! Moje největší must-have!

Člověk, aby se bál vyjít ven, jednu chvíli je vedro k padnutí, a za chvíli prudký déšť a bouřky. 
Přeji vám krásný aprílový víkend! 

Carrie 

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já taky! Snad nějaké minimálně podobné seženu:)

      Vymazat
  2. nad tím křivákem jsem už taky přemýšlela, ale právě proto že ho má dneska každý jsem ho dost rychle zavrhla není nad originalitu :) ale džínová košila?! ta nesmí ve skříni chybět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, ale možná je to právě důvod proč po něm tolik toužím..protože je opravdu všude! Ale zas na každém vypadá jinak, a u mě by to byla určitě změna ;)

      Vymazat
  3. Mám křivák, ale světle hnědý. A prakticky ho nenosím. Připadám si v něm docela nepatřičně :D Jinak kbiodermě... musím říci, že ta červená mi vysušovala pleť :/ Ale uvidíš, třeba ti sedne :)S tím BB....no....mám zrovna ten na obrázku :D Nwvím, jestli bych do něj bý tebou šla. Mně se po něm začalo tvořit akné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč nepatřičně? :D Ta světle hnědá musí být taky dost pěkná. Já jsem na Biodermu slyšela samou chválu, ale už tak jsem jak sušenka, tak uvidím jestli to mám risknout :) Zkusím jí možná ve formě nějaké té akce, co teď běží (bývá k některým výrobkům jako dárek). A teda zrovna k těm BB, to je takové diskutabilní, pořád si s nimi nejsem tak jistá, jinak bych už do nějakého šla :D Takže aspoň dělám dobře, díky moc za tipy a zkušenosti!

      Vymazat
    2. prostě se křivák k mému stylu oblékání nehodí :D

      Vymazat
  4. tu kabelku a křivák.. to by se mi taky hodilo :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Džínový košile jsou moje slabost! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.