neděle 7. dubna 2013

New Girl

V pátek v poledne mi spadl velký kámen ze srdce. Sice předčasně, ale není lepšího pocitu, než když máte určité povinnosti za sebou. Za měsíc je přitom další zkouškové, ale zdaleka si to moc nepřipouštím a užívám si relativního klidu. Čím jsem si následně lámala hlavu téměř celý víkend bylo téma pro další článek. Mám psát o kosmetice? Vždyť toho o ní moc nevím. Kdybych měla psát článek na téma: Na co jsem v kosmetice levá, určitě by to bylo o dost přínosnější a blížící se realitě. Nicméně, nějakou tu recenzi si v budoucnu neodpustím! Těžko bych mohla psát o módě, když jediné, na co nedám dopustit jsou pohodlné džíny a v poslední době co nejteplejší svetr. Obzvlášť v tomhle počasí můžu jen hořko těžce popustit uzdu své fantazie a vymýšlet nějaké fantastické módní kreace, a přiznám se, že to ani neumím. Poslední dva dny jsem se nejvíce věnovala svému Fujifilm Finepix s4200, kterého mám doma už od léta, a ještě jsem se s ním ani pořádně nenaučila zacházet. Nedosahuje sice takových kvalit jako digitální zrcadlovky, něco málo ale tenhle krasavec umí. Dala jsem mu tedy konečně šanci, a pomocí internetu jsem zabrousila do tajů digitální fotografie. Co si budeme povídat, mám se toho ještě hodně co učit.  



Dovolila jsem si malou ukázku z včerejšího bádání, a rovnou bych to spojila s představením mého nejoblíbenějšího seriálu New Girl. V hlavní roli můžete vidět Zooey Deschanel, kterou můžete znát např. z filmu 500 days of Summer//500 dní se Summer. Kolem Zooey alias Jessicy Day se tu točí tři, nepřilíš známí, ale zato naprosto super chlapíci, které si prostě musíte oblíbit! Seriál z dílny FOX je momentálně ve druhé sezóně, ale nezoufejte, všechno můžete dohnat tady. Já nevím, jak vám, ale mě každý díl zaručeně polechtá bránici, a je mi líto, že má jen něco kolem 20 minut. Vždy se nemůžu dočkat dalšího dílu! 


Lamorne Morris (Winston), Max Greenfield (Schmidt), Zooey Deschanel (Jess), Jake Johnson (Nick)

No a zatímco jen netrpělivě vyhlížím další díl, který v USA vyjde v úterý (závist), rozhoduji se, na který půjdu koncert - v květnu nás  již podruhé poctí návštěvou skupina The xx, tentokrát se svými novým albem Coexist, které si rozhodně musíte poslechnout! Druhým adeptem jsou již mí dlouholetí oblíbenci Paramore, které do Lucerny přijedou v červnu. Co by jste si vybrali vy? Poslechněte si tuhle (↓) písničku a případně mi dejte vědět do komentářů. 
Carrie





4 komentáře:

  1. Jo New girl je super, vždycky mě příjemně odreaguje:) Jinak doporučuji i seriál Cougar town s Courteney Cox. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsem na lovu dalšího pěkného seriálu, takže mockrát děkuji za tip! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.