čtvrtek 11. dubna 2013

New in

Omlouvám se za menší odmlku. Poslední týden jsem měla tolik nápadů na nový článek, až se mi nakonec nepodařilo napsat žádný. Po absolvování testů jsem měla v poslední době proklatě velkou potřebu se něčím odměnit, tak jsem Vám připravila svůj první "New in" článek. 





Světe div se, přišlo jaro, a já si kupuji svetr. Tenhle je ale ze Zary, úplnou náhodou si ho zkoušela kamarádka, v neonově zeleno - žluté barvě, a přišly jsme na to, že díky zipu vzadu se dá nosit i oboustranně. (Nevím ale, jestli je to záměr.) V tu ránu jsem ho musela mít taky - tímto se kamarádce omlouvám, že jsem taková opice, ale tomuhle bílému prostě nešlo odolat. :-( A věřím, že i když počasí konečně slibně hlásí jaro, určitě se ještě nějakého chladnějšího dne dočkáme a využiji ho. 




Minulý týden přišel slevový kupon do drogerie Teta, který mě nechal chladným jen do té doby, než jsem v jejich letáku zbystřila Gliss Kur denní elixír s oleji ve slevě. K uplatnění slevového kuponu bylo potřeba nakoupit nad 300, tak jsem hned zalarmovala tetu, která si vybrala krém L'oreal triple active. Momentálně používám bělicí zubní pastu Everyday White od Pearl Drops, nicméně žádný extra bělicí účinek jsem díky ní nezpozorovala, a to už jí skoro finišuji, nemluvě o tom mini balení, které vydrží ani ne měsíc! (50 ml) Proto jsem tedy v Tetě šáhla po bělicí zubní pastě Colgate Max White One, přičemž při koupi 2 ks byla sleva ještě o něco větší, ale nechtěla jsem se zásobovat pastami na měsíce dopředu, kdyby mi náhodou nevyhovovala. Vy tu ale přesto vidíte na obrázku dvě! Paní prodavačka se mě u kasy důrazně zeptala, proč jako nemám obě? Vychválila mi je až do nebes a jednoduše mě ukecala! Jsem tak ovlivnitelná, haha! Prodává se ve variantách fresh, active, a ta poslední bude zřejmě normál.






V úterý jsem si při návštěvě McDonaldu v rámci mého zdravějšího stravování dala jen tento zahradní salát. Což by nebylo tak překvapující, jako jogurtová zálivka, kterou jsem si k němu objednala. Nejdřív jsem se bála, že bude sladká jako bílý jogurt, ale bylo tomu přesně naopak - měla příjemně nakyslou chuť. 



Když jsem hledala pro zálivku vhodnou ilustraci, pobavil mě tento nápis :-) Proto už se nemůžu dočkat, až navštívím restauraci  Chop'd v Karlíně. Při mé smůle měli včera otevřeno jen do 15:00, což jsem samozřejmě zjistila až po příchodu. Oficiální stránky salaterie Chop'd najdete zde.

Budu ráda, když se se mnou podělíte, jaké máte s výše uvedenými produkty a zmíněnou restaurací zkušenosti vy.

Carrie 

2 komentáře:

  1. ten svetr chci!:) gliss kur jsem používala dřív a byl nejlepší, hrozně hezky voněl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak utíkej do Zary, je navíc za hubičku:) Na Gliss Kur jsem zvědavá, zatím musím spotřebovat všechno co tu mám, a pak ho rozhodně začnu testovat:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.