čtvrtek 16. května 2013

Break


Ozývám se, abych omluvila mou dočasnou nedostupnost.


Své tvůrčí momenty si momentálně kompenzuji u psaní seminárních prací, které se mi tentokrát nahrnuly hned tři. Naštěstí jsem si vybrala (byly mi uděleny) v rámci možností celkem zajímavá témata, tak jsem aspoň zase o něco chytřejší. Mezitím se nacházím ve fázi počátku zkouškového, přičemž první dvě zkoušky mám již úspěšně za sebou a to nejhorší mě teprv čeká. Jak já se těším na dvě ústní zkoušky státnicového typu zahrnující úplně vše z moderních dějin a dvou století střední Evropy! Již předem můžu říct, že jsem odkázaná k 
učení až do konce června.



Ve volných chvílích již předpřipravuji další články - mohu prozradit, že jeden se týká produktů, které momentálně používám na vlasy, přibude i něco o dekorativní kosmetice Sephora, na níž byla nedávno skvělá cenová nabídka a také něco o Rimmelu. Chystám se napsat také oficiálně první recenzi a hodlám testovat některé produkty.

Děkuji svým pár věrným čtenářkám za trpělivost, time management opravdu není mojí silnou stránkou a bohužel jsem nucena jednu činnost opustit úplně na úkor druhé.

Přeji Vám krásné slunečné dny, a hodně štěstí, ať už maturujete, či právě skládáte zkoušky.

ZDROJ/SOURCE: weheartit.com

Carrie 

4 komentáře:

  1. hodne stesti se skolou, prazdniny se blizi!:)
    rada bych te ke mne na blog pozvala na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně štěstí, ať Ti seminárky jsou rychle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé příspěvky a komentáře. Čtu opravdu všechny a pokud je to v mých silách, snažím se hned na všechny Vaše vzkazy a dotazy odpovědět.